ca en es
Facebook Twitter Instagram

Destinem el 10% de l'import de les vendes a la investigació contra la Covid-19. #JoEmCorono

On pots tastar oli d’oliva verge extra Oli Coll de l’Alba?

 

Saps quina és la millor manera de tastar oli d’oliva verge extra Oli Coll de l’alba?

Descobreix-ho amb aquestes particulars propostes.

 
Maridatges
sorprenents

Ets un foodie o un sibarita? Si t’apassiona l’alta cuina, l’originalitat, els sabors nous i, sobretot, els ingredients de primera qualitat, et recomanem visitar els següents espais gastronòmics, on podràs tastar l’Oli Coll de l’Alba en diverses propostes de maridatge.

Tens un restaurant
o un espai gastronòmic?

L’alta gastronomia es basa en l’ús d’ingredients acuradament seleccionats. Els monovarietals d’oli d’oliva verge extra Oli Coll de l’Alba són el resultat d’aplicar passió i innovació al que ens ofereix el territori. Sedueix els paladars més exigents dels teus clients amb un OOVE prèmium ecològic elaborat per a l’alta gastronomia.

Si només vols comptar amb proveïdors de primer nivell, contacta’ns.

Oleoexperiències

Una altra forma de tastar l’Oli Coll de l’Alba és amb un viatge sensorial a través dels seus atributs organolèptics. Et proposem diferents activitats experiencials on realitzar un tast d’oli d’oliva verge extra dels nostres monovarietals sevillenca i morruda. Conèixer les particularitats de cadascun dels nostres olis serà el factor clau per potenciar les teves creacions culinàries.

Consulta les diferents oleoexperiències.

Amb caràcter
gastronòmic

A l’hora de cuinar, només tries ingredients de primera qualitat? Llavors és hora de què tastis l’oli d’oliva verge extra sevillenca o el monovarietal morruda d’Oli Coll de l’Alba. Els dos OOVEs estan plens de matisos que et sorprendran a l’hora d’elaborar les teves elaboracions gastronòmiques.

X