ca en es
Facebook Twitter Instagram

Destinem el 10% de l'import de les vendes a la investigació contra la Covid-19. #JoEmCorono

El Secret de l’OOVE

Innovació centenària

El secret de l’OOVE Oli Coll de l’Alba? Entre el mar i la muntanya, entre les serres de Cardó-el Boix i el Delta de l’Ebre, clima, terreny i el mestratge de l’autor es fusionen amb la innovació, l’esforç i la perseverança per donar vida als olis Oli Coll de l’Alba.

 
La matèria
primera

Oliveres centenàries nodrides amb un clima temperat, un sòl particular i la nostra delicada cura i innovació per elaborar de forma sostenible i ecològica els nostres olis d’oliva verge extra prèmium.

Les nostres
varietats

Sevillenca, morruda i farga. Preservem i promocionem les varietats autòctones del Baix Ebre, elaborant olis monovarietals plens de matisos i potencialitats gastronòmiques.

El procés
d’elaboració

Cultiu, elaboració i conservació de l’oli al nostre celler. Controlem tot el procés d’inici a fi per aconseguir el millor OOVE. Tenim cura de les oliveres durant tot l’any. Collim les olives en el seu punt òptim de maduració. Realitzem una extracció en fred per preservar les propietats organolèptiques i els components d’alt valor nutricional. I conservem l’oli al nostre celler, on l’aïllem dels seus principals enemics (oxigen, llum i temperatura).

L’envasat
únic

Finalment, envasem l’oli en envasos opacs i en formats adequats per als diferents usos i que garanteixen que el consumidor pugui fruir al màxim de les potencialitats organolèptiques de cada oli.

X