CONDICIONS DE VENDA

Les condicions de venda que es descriuen a continuació són les que regulen l’acord comercial que s’estableix a través de la botiga on-line Oli Coll de l’Alba entre els seus clients i en Xavier Guilera Ximenis.

La botiga on-line Oli Coll de l’Alba és propietat de:

Xavier Guilera Ximenis

C/ Verdaguer 5n, 2n. 43519 El Perelló

43533270-C

 

LA COMANDA

Pots fer la comanda a través d’Internet, amb el procés de compra de la botiga on-line. Tots els productes que pots consultar i comprar a la botiga on-line estan en estoc. En cas contrari, indicarem explícitament les referències no disponibles.

Tots els productes contenen informació detallada: producte, format, varietat, any de collita i característiques físico-químiques i sensorials.

Tots els preus dels productes estan expressats en euros i tenen inclòs l’IVA. El cost de l’enviament apareix, a part, en el moment de formalitzar la comanda (abans del pagament), ja que variarà en funció de la destinació.

Sobre els canvis de preu de la botiga on-line, Oli Coll de l’Alba es reserva el dret a actualitzar-los sense previ avís. No obstant això, les comandes realitzades mantindran el preu fixat en el moment de confirmar la compra i una vegada confirmat el pagament.

 

Com esdevenir client d’Oli Coll de l’Alba

A través del formulari de comanda ens has de proporcionar les teves dades personals. Aquesta informació és essencial per poder fer-te arribar la teva comanda i al mateix temps emetre els corresponents documents comercials (albarà i factura).

Quan fas efectiu un procés de compra entenem que entens i estàs d’acord amb els preus, la descripció del producte i les condicions generals de venda.

En cas de dubte, et recomanem no tirar endavant la compra on-line i que ens contacteu a info@olicolldelalba.com o al +34 618 79 28 49.

 

Lliurament de la comanda

El transportista lliurarà la comanda en 48-72 hores segons la destinació. Si tens dubtes, pots confirmar el termini a info@olicolldelalba.com.

 

Formes de pagament

Pots fer el pagament de les comandes de 2 maneres:

  • Transferència bancària
  • Stripe

 

DEVOLUCIONS i GARANTiES

L’usuari té dret a la devolució dels productes objecte de la compra. L’usuari podrà exercir el seu dret a devolució en un termini de 24 hores a partir de la recepció del/s productes. Per fer-ho haurà de contactar a info@olicolldelalba.com amb el fi de notificar la seva voluntat de desistir del contracte i enviarà la mercaderia a l’adreça postal: Xavier Guilera c/ Verdaguer 5, 2n – 43519 El Perelló (Tarragona, Espanya) de forma immediata i en el seu embalatge original. Les despeses de l’enviament generades seran a càrrec del comprador en tots els casos. Un cop rebuda la mercaderia, Oli Coll de l’Alba l’inspeccionarà per confirmar si s’escau la devolució de l’import corresponent al producte. La devolució del preu dels productes retornats es realitzarà dins del termini de 10 dies des de la recepció de la mercaderia i un cop efectuada la inspecció d’aquesta.

Sempre intentem que l’embalatge sigui el més adequat per protegir el producte, no obstant això, en cas que els articles adquirits es trobin en mal estat, siguin defectuosos o bé l’embalatge estigui en mal estat, el comprador ha de posar-se en contacte amb el venedor en les següents 24 hores des de la recepció del producte, comunicant la circumstància via correu electrònic a info@olicolldelalba.com. A partir d’aquí es realitzaran les gestions oportunes per substituir-lo per un de nou sense càrrec addicional o bé per retornar l’import de la compra i despeses d’enviament.

En aquest cas, les despeses generades a conseqüència de la devolució seran assumides pel venedor. Els productes s’envien sempre perfectament embalats, de manera que si la caixa arriba amb desperfectes o trencaments, el comprador haurà de fer-ho constar a l’albarà d’entrega i notificar-ho al venedor en un termini màxim de 10 dies.

En cas d’anul·lacions de la comanda, si aquesta arriba abans de la sortida de la mercaderia, el client no haurà d’assumir cap despesa. En el cas d’anul·lació posterior a la sortida, el client haurà d’assumir les despeses d’enviament i retorn del producte.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions d’ús de la web d’Oli Coll de l’Alba se sotmeten a la legislació Espanyola.

 

CONTACTE

Pot sol·licitar informació addicional contactant-nos al +34 618 79 28 49 o a info@olicolldelalba.com.